måndag 28 mars 2016

Releasefest Jag lever, tror jag

Förra veckan åkte jag ner till Skåne lite snabbt (var borta från Stockholm i ungefär 36 timmar) för att gå på Chriss releasefest för Jag lever, tror jag. Det var min andra releasefest på ett halvår (i Skåne, that's where the magic happens apparently) och jag kan helt klart vänja mig vid det glammiga livet.


Självklart hade jag med mig en fantastisk present som jag och Trams gjort. Det är ett kort som jag gjort i Paint (eller jag "photoshoppade" ihop två bilder jag hittade online i Paint, same shit) med texten "It's a bok" because I'm funny damnit, och en fantastisk tavla där vi ramat in ett tweet från Guy in your MFA där det står "I thought about writing a young adult novel, but then I thought, hey, I'll write a real book instead". Därför att vi älskar Chriss så vi måse se till att hennes huvud inte blir för stort för hennes metaforiska hatt.


Efter att ha ätit snorbillig falafel (ryktena är fan helt sanna!! 25 kr för en falafelrulle) chillade vi på vårt hotellrum innan vi bytte om till våra amazing outfits för kvällen (Chriss hade informerat mig om att det var uppklädd till tänderna som gällde) och gav oss av till festlokalen.


Här får ni en vacker bild på Chriss som har högläsning ur sin bok. Hon läste vid två tillfällen under kvällen och var jätteduktig. Boken är bra som den är, men den blir till och med ännu bättre när Chriss får läsa den på sitt eget sätt. Who knew?


Sen signerade Chriss böcker. Som man kan se tyckte hon att det var jätteroligt! Själv hade jag ju redan en signerad bok, men när vi kom tillbaka till hotellrummet tvingades en full Chriss signera böcker åt halva min släkt. Poor thing. Låt ingen lura i er att det är enkelt att vara författare!

Morgonen därpå sov vi ut och käkade hotellfrukost, sedan åkte jag tillbaka till Stockholm igen. En kort, men väldigt rolig resa. Jag ser redan fram emot nästa releasefest!

True story.

Inga kommentarer: