torsdag 13 juni 2013

Tio djur som är så insane att jag inte fattar att de existerade

Den här listan kommer obviously mest bestå av dinosaurier eller djur som levde samtidigt som dem...

1. Plesiosaurusar

Bildkälla: http://photos.forteantimes.com/
Are you motherfucking KIDDING me!? Jag kan acceptera att det har funnits djur som apatosaurusen och att de var tokhöga och vandrade runt på jorden... MEN ATT DET SAMTIDIGT CHILLADE RUNT NÄSTAN LIKADANA DJUR FAST MED SIMFENOR!? NÄE.

Det är som att det skulle simma runt djur i havet nu som såg ut exakt som elefanter fast med simfenor. FUCK THAT.

2. Helicoprion

Bildkälla: http://www.toptenz.net/
AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså jag menar... AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!

3. Kentrosaurus

Bildkälla: http://www.artoflegendindia.com
Vad är det här för jävla digimon!? Det är som att någon tog en stegosaurus och bara "nej, men vafan, lite mer taggar skulle väl vara nice?". Jag är fan förvånad över att den inte hade en motorsåg på skallen också.

4. Utahraptor

Bildkälla: http://upload.wikimedia.org/
Ni vet hur man såg Jurassic Park och tyckte raptorerna var skitläskiga men lugnade ner sig när man fick lära sig att de hade fjädrar för av någon anledning inbillade man sig att det var mindre läskigt? Möt Utahraptorn: visst ser den gullig ut med sin lilla svans och fjädrarna?

Utahraptorn kunde bli sju meter lång (det finns till och med de som menar att den kunde bli hela ELVA meter lång!!). Klorna var TJUGOTRE fucking centimeter långa. Jag ska fan aldrig mer ifrågasätta Elins fågelskräck...

5. Jaekelopterus

Bildkälla: http://www.blogger.com
Yes, det här är en jättestor skorpion. Den blev 2,5 meter lång. Mellan ögonen.

Okej inte mellan ögonen. Men fuck it, om jag såg en 2,5 meter lång skorpion skulle jag kasta mig mot klorna för att göra processen kort.

"Äh, skärp dig, en jätteskorpion är inte så jävla farligt. Den har ju bara typ sex ben! Det är ju inte som att handlar om en jättestor tusenfoting, hahaha!"

6. Athropleura


"...hahahahaajagvilldö."

Den hade antagligen inga naturliga fiender. Tacka fan för det, vem fan vill gå nära en sån där äcklig grej.

7. Azhdarchids

Bildkälla: http://scienceblogs.com
"Är det en flygplan? Är det en fågel? NEJ, DET ÄR EN FLYGANDE GIRAFF." Yes, den här motherfuckern nöjde sig alltså inte med att ha ett femton meter långt vingspann, nope, den skulle prompt ner på marken och vandra runt på alla fyra också, och var då alltså lika lång som en giraff. Dvs typ fem meter hög. Kommer ni ihåg när man var liten och skulle hoppa från femman i badhuset och inte vågade? Man hade kunnat klappat en azhdarchid på huvudet då.


8. Therizinosaurus

Bildkälla: http://www.cornucopia3d.com/
Nej, men, vilket härligt litet djur! Bara en sådär tio meter långt, med typ tre meter långa armar! Och, förstås, de en meter lång klorna, som är de största klorna som man sett på ett djur. Men don't worry, de var troligtvis vegetarianer...

9. Spinosaurus

Bildkälla: http://www.wikimedia.org
Också känd som "det där aset som stal spotlighten i Jurassic Park III". Vilket förstås var lite bittert, speciellt med tanke på hur jävla skitlöjlig den ser ut, MEN don't say that to its face för den här jäveln är det största rovdjuret som någonsin existerat. JAPP. Den här bisarra varelsen var arton meter lång - jämför det med en t-rex som var futtiga tolv meter. Bara fenan på en spinosaurus var lika lång som jag är. Vilket iofs är GRYMT om man vill gömma sig bakom den, förutsatt att man nu kommer upp på fanskapet...

10. Ohmdenosaurus


Okej, så vi har lärt oss att acceptera det faktum att dinosaurierna var skitstora. Att den största ever, var 60 meter lång. Fiine, I can deal. Dinosaurier var stora.

Vet ni hur lång Ohmdenosaurus var? Fyra meter. Ungefär en meter hög (i mankhöjd, antar jag).

NEJ.

ALLTSÅ FUCK THAT SHIT.

MENAR NI ATT DET HAR FUNNITS SAUROPODER SOM VARIT I LAGOM STORLEK ATT HA SOM ETT HUSDJUR!?

OCH NU HAR DE DÖTT UT!?

BULLSHIT!!!!!!

True story.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min favorit bland djur som finns på riktigt idag är pacific barreleye fish. Den har ett genomskinligt huvud. Hur coolt?! Överlag är djuphavsfiskar fräcka. Påminner lite om dinousarier.

Ell sa...

ÅH, jag vågar inte ens googla! Hatar typ allt som lever i havet för allt där är läskigt. Men coolt. o_O